Video Aspect Ratio: 4:1

ChatGPT & AI bij jou op kantoor gebruiken? 

Ja dat kan! 

Schrijf je in voor onze online opleiding

23

JULI

9:00- 12:00

AI & ChatGPT op kantoor gebruiken

Gegeven door onze experten

"Interactief & hands-on"

Met toegang tot materiaal nadien

13

AUG
9:00 - 12:00

AI & ChatGPT op kantoor gebruiken

Gegeven door onze experten

"Interactief & hands-on"

Met toegang tot materiaal nadien

29

AUG
9:00 - 12:00

AI & ChatGPT op kantoor gebruiken

Gegeven door onze experten

"Interactief & hands-on"

Met toegang tot materiaal nadien

Wat mag je verwachten?

Inhoud

Algemeen A.I.

Korte schets vanwaar we komen en waar we vandaag staan.

ChatGPT (prompts, instructions & customGPTs)

Uitgebreid hoofdstuk over de what, maar vooral de how van ChatGPT: Hoe moet ik het gebruiken, waar moet ik op letten? Hoe kan ik er het gewenste resultaat mee halen op een efficiënte manier?

We bespreken o.a. de mogelijkheden voor data analyse, excelformules, presentaties opmaken, SWOT analyses, foto en content creatie, social media posts, vacaturepagina's opmaken etc.

A.I. & Automations: tools

Toelichting over het gebruik van andere A.I. tools om processen te automatiseren: MeetGeek, Zapier, Make, HeyGen, Opus.Clip, Gamma App, ...

Toekomst van A.I.

Korte blik op waar we ons nog aan mogen verwachten in de nabije toekomst.

Voorbeelden en Q&A

Doorheen de opleiding wordt er met concrete voorbeelden gewerkt, er is een opdracht om praktisch te proberen tijdens de opleiding en is er steeds ruimte voor jouw specifieke vragen.

A.I. tools & automations

Zapier & Make - zelf workflows automatiseren op een simpele manier

MeetGeek - de A.I. Assistants voor het maken van meeting notities en samenvattingen

Gamma APP - maak presentaties met A.I.

Ontdek hoe beelden en video's snel kunnen gecreëerd worden: HeyGen, Opus.Clip, Midjourney

Met ChatGPT prompts aan de slag


"Ik wil een CSV-bestand met facturatiegegevens van ons kantoor analyseren om de facturatie per dag van de week te onderzoeken. Kun je de gegevens analyseren en bepalen op welke dag van de week de meeste facturen worden verstuurd en betaald? Deze informatie is cruciaal voor het optimaliseren van onze facturerings- en incassostrategieën."

Of vraag een opleiding aan bij jou op kantoor

Gebruik je op kantoor al Artificiële Intelligentie en ChatGPT om tijd te winnen? Met de juiste kennis voor je team, kan je heel bewust van de voordelen genieten: beter opzoekwerk, tijd winnen met advies, rapporten of goede vertalingen laten schrijven tot en met geavanceerde data analyses of zelfs een chatbot die je klanten helpt. Mis deze trein zeker niet. Wij zetten je graag op weg met een boeiende opleiding op je kantoor, zodat je concreet leert gebruik te maken van de groeiende mogelijkheden van AI, ChatGPT en andere toepassingen.


Onze Digitale Expert Frederik De Wachter komt een halve dag bij jou op kantoor, om het team enthousiast de weg te wijzen in de mogelijkheden van AI. Bekijk ons programma vol tips en concrete ideeën om meteen aan de slag te gaan, en boek vandaag je sessie.

Ik doe mijn aanvraag


Van kennen naar doen

  • Begrijpen hoe AI, ChatGPT en andere AI tools werken en hoe je ze kunt inzetten om je klantenservice, interne efficiëntie en marketing- en verkoopinspanningen te verbeteren.
  • Op basis van onze eigen ervaringen met het implementeren van ChatGPT geven je handvaten om aan de slag te gaan met contentcreatie, data-analyses, opmaak van allerhande materiaal en automatiseringen.
  • Zo zorgen we voor een goed georganiseerd team en digitale workflows waardoor je tijd wint en meer waarde creëert voor je onderneming, team en klanten.

Begeleiding op maat

Je wordt hierin begeleid door onze Digitale experts Frederik De Wachter en Dieter Vanden Heede aan wie je al je vragen kan stellen.

Lesmateriaal


Je krijgt heel wat praktisch lesmateriaal. Dankzij de toegang tot onze community kan je al de lessen herbekijken. Je krijgt een syllabus, onze eBooks, templates om onmiddelijk mee aan de slag te gaan en praktisch materiaal.

Leren van elkaar


Je bent niet alleen! We werken samen en leren veel van elkaar, mede door onze Digital Academy community waar je terecht kan voor alle praktische info en kan meepraten met je collega ondernemer. Zo leren we veel van elkaar.

Brigitte Tonneau

Boekhoud- & Fiscaal Kantoor Tonneau

Digitaal efficiënt werken met de juiste software & tools

Dankzij de  Opleiding van de Digital Academy hebben we in geen tijd belangrijke stappen vooruit gezet. We hebben nu een professionele website, trekken de juiste klanten aan en werken digitaal heel efficiënt. Én we leerden veel collega's kennen met wie we kennis uitwisselen. Super waardevol voor ons kantoor.

Onze digitale experten

Frederik De Wachter

Frederik is al vier decennia betrokken bij de digitale (r)evolutie en heeft bij Businezz Booster de E-learning platformen Sterk Digitaal, Digital Broker en de Digital Academy succesvol uitgebouwd dankzij onze digitale aanpak, online communicatie en lead generatie met intussen meer dan 50 webinars en 5.000+ deelnemers. Ook wij organiseren ons efficiënt met de juist software, tools en digitale boekhouding. We hielpen meer dan 500 ondernemers met onze tips als Digitale Expert bij de Digitale Versnelling van Telenet. Nu delen we graag al onze kennis en gaan we samen met jou aan de slag in onze Challenges.

Wat hem écht drijft? Jou als accountant mee helpen naar heel concrete digitale resultaten, zodat jij je klanten nog sterker kan adviseren en dienen Zo creëer waarde voor je team, je onderneming en jezelf.

Dieter Vanden Heede

Dieter, medeoprichter van Flowkify, is een doorgewinterde ondernemer en expert op het gebied van digitale marketing. Hij richtte Ziedoes op, een marketingbureau, en leidde het van oprichting naar groei, om uiteindelijk een succesvolle exit te realiseren. Met zijn diepgaande expertise in digitale marketing en strategie heeft Dieter een uitgebreid inzicht in de complexiteiten van bedrijfsvoering en -structuren. Zijn academische achtergrond in accountancy voorziet hem bovendien van een holistische kijk op het bedrijfsleven, wat zorgt voor een evenwichtige en strategische aanpak bij elk project.

Wat zeggen onze deelnemers? 

Vooral de begeleiding naar het doen was voor ons een belangrijke en zo zijn we in een korte periode sterk vooruit gegaan. Frederik was echt onze motivator en begeleider hiervoor! Toffe samenwerking!
Barbara Goosse - AccFides
Ik raad jullie aan om dit ook te volgen! De kwaliteit van de opleiding is fantastisch, je leert echt dingen bij, krijgt heel snel antwooren op vragen en de interactie is top.
Nico Bruyninckx - Crelan
Zeer duidelijk gebracht, een echte aanrader dus! Er kwamen zaken aan bod die we zelf nog niet uitgediept hadden en toch interessant bleken. Van een aantal maken we nu ook zelf gebruik.
Costantino Micucci - Triple A Solutions


Vraag je opleiding aan!