Onze partners helpen jou digitaliseren

Onze partners hebben net dezelfde missie als #DigitalBroker: jullie op een heel praktische manier helpen digitaliseren. Toen we hen contacteerden om uit te leggen hoe we de verzekeringsmakelaars willen helpen met hun digitale stappen en hoe we dat aanpakken met onze webinar reeks, was de samenwerking snel geklonken. Hieronder vertellen we met veel trots wie onze partners zijn en welke rol zij spelen in de ideale digitale puzzel voor de verzekeringsmakelaar.

Organiserende partijen

Businezz Booster

Businezz Booster is een jong Belgisch bedrijf van zelfstandige recruiters, consultants en preferred partners. We zijn erkend dienstverlener voor kmo-portefeuille en we richten ons op een 360° sales HR ondersteuning voor kmo’s en grote bedrijven. Dit via sales recruitment, coaching & training. Onze opleidingen zijn zeer praktijkgericht om samen met u maximaal de kennis om te zetten in resultaten. Bezoek de website van Businezz Booster 

Poggio

Poggio heeft een interessant dienstenaanbod voor de makelaar. Zo biedt Poggio o.a. ondersteuning bij de digitalisering van de processen van de tussenpersoon. Daarnaast hebben we praktische tools uitgewerkt om uw kantoorwerking compliant te organiseren. Met Poggio Academy hebben we heel wat expertise in huis om u commercieel sterker te maken. Dankzij de samenwerking met Businezz Booster kan u als makelaar ook van deze expertise genieten tijdens de aangeboden webinars.. Bezoek de website van Poggio

Partners

BrokerCloud

 BrokerCloud ontwikkelt en commercialiseert een open, modern en modulair beheerplatform voor verzekeringsmakelaars, als alternatief voor de bestaande beheerpakketten. Het ondersteunt alle basistaken van een makelaar, maar biedt daarnaast ruime CRM-functionaliteiten, en naadloze integraties met interessante applicaties van o.a. WeGroup, Keypoint, Binex, myFaro en My Harmoney. Zo creëert BrokerCloud een ecosysteem rond de bescherming van personen en hun bezittingen, waarvan de makelaar de spil is. Bezoek de website van BrokerCloud.

Edfin

Edfin, expert in opleidingen voor bank- en beleggingsdiensten, verzekeringen en kredieten. Edfin is een opleidingsplatform op initiatief van BZB-Fedafin. Maak je keuze uit ons ruim aanbod en beheer eenvoudig de bijscholing van je hele kantoor! Bezoek de website van Edfin

e-GOR

e-GOR is je online “butler for Life”. Een butler zorgt er voor dat anderen optimaal kunnen functioneren. e-GOR doet dat ook … hij ondersteunt een moderne kantoorwerking in Life en helpt je kantoor om nog verder te professionaliseren.

Bezoek de website van e-GOR 

Finteam

Finteam is de snelts groeiende franchise-organisatie voor woonleningen in België. Via een doorgedreven marketingstrategie en een op maat gemaakt softwareplatform slagen we erin onze leden te ontzorgen. Hierdoor kunnen zij in alle vrijheid hun eigen activiteiten verder uitbouwen.  Bezoek de website van Finteam.

Harmoney

Harmoney is een cloudplatform dat ervoor zorgt dat u als makelaar weer kunt focussen op uw expertise voor uzelf en voor uw klant. Klantenfiches, bemiddelingsfiches, risicoprofilering (MiFID), UBO-identificatie … U moet als makelaar almaar meer administratie vervullen, door almaar strengere regelgeving, terwijl u vooral klanten wilt helpen, met uw verzekeringsexpertise. Speel terug de rol die u wilt spelen, dankzij het Financieel Paspoort van Harmoney. Die oplossing halveert uw administratieve last, zodat u opnieuw maximaal op uw klanten kunt focussen. Bezoek de website van Harmoney

Mijn Financiële Foto

Geef uw klant een financieel  overzicht en pistes voor meerzekerheid.

Mijn Financiële Foto is een platform waarmee u uw klant en zijn gezin makkelijk een volledig overzicht van hun vermogen en kosten brengt. En tegelijk interessante pistes aanreikt, om inkomsten te vergroten en uitgaven te drukken, via uw advies en voorstellen. Bezoek de website van Mijn Financiële Foto

sidefish

sidefish zwemt vrolijk in de stroming van je ‘customer experience funnel’, zeg maar het stappenplan dat je met elke klant doorloopt.
Daarin gaan we repetitieve administratieve taken automatiseren zodat jij terug meer tijd krijgt voor wat écht telt: jouw klant gericht persoonlijk advies geven.
Onze ‘hoe’ is zelfs even cool als onze ‘waarom’. Want wij geloven in de kracht van creatieve menselijke interactie via gamification- technieken om elke job tot een goed einde te brengen.
En we zijn hier om je te helpen. Automatisch en digitaal. Altijd en overal. Trek jezelf dus los van saai papierwerk en duik erin.. Bezoek de website van sidefish

WeGroup

WeGroup helpt verzekeringsmakelaars efficiënter te werken, meer business te realiseren en digitaal te communiceren met klanten en partners. Dit wordt verwezenlijkt dankzij Louise, de virtuele kantoorassistent, dat vandaag door verschillende partijen reeds hét verzekeringsplatform van de toekomst wordt genoemd. Bezoek de website van WeGroup.

WIS (WikiTree Group)

WIS maakt gebruik van artificiële intelligentie om op een objectieve en transparante wijze verzekeringsvoorstellen te analyseren en vergelijken. Gericht op de distributienetwerken, is de WIS Assistant de oplossing om uw klanten nog beter te adviseren en de expertise van uw teams te vergroten. Bezoek de website van WIS.