Onze partners helpen jou digitaliseren

Onze partners hebben net dezelfde missie als #DigitalBroker: jullie op een heel praktische manier helpen digitaliseren. Toen we hen contacteerden om uit te leggen hoe we de verzekeringsmakelaars willen helpen met hun digitale stappen en hoe we dat aanpakken met onze webinar reeks, was de samenwerking snel geklonken. Hieronder vertellen we met veel trots wie onze partners zijn en welke rol zij spelen in de ideale digitale puzzel voor de verzekeringsmakelaar.

Organiserende partijen

Academy Club

De visie van de Academy Club is dat door het gebruik van de juiste digitale tools je jouw business kunt laten groeien en opschalen en jij daar als ondernemende professional ook beter van wordt.

De missie van de Academy Club is ondernemers, accountants en verzekeringsmakelaars wegwijs te maken in de digitalisering van business. Met concrete cases, praktische info kun ook jij meteen aan de slag om die stappen te maken. Succes!

Partners

XOLUTIONS

XOLUTIONS BV is de referentie op het gebied van expertisediensten in de verzekeringswereld en dit aan de hand van een klantgerichte en innovatie aanpak. “Customer-service is our XOLUTION”. Ontzorgen, een oplossing aanreiken en een beleving creëren aan alle betrokken partijen binnen het schadeproces op een communicatieve manier en met de nodige empathische benadering, is ons doel. Dit is ook waar onze naam voor staat en waar wij sterk in geloven. Mede door onze digitale en innovatieve aanpak bieden wij onze klanten en partners de mogelijkheid om het expertiseproces digitaal op te starten met de gewenste begeleiding en ondersteuning.

BrokerCloud

BrokerCloud ontwikkelt en commercialiseert een open, modern en modulair beheerplatform voor verzekeringsmakelaars, als alternatief voor de bestaande beheerpakketten. Het ondersteunt alle basistaken van een makelaar, maar biedt daarnaast ruime CRM-functionaliteiten, en naadloze integraties met interessante applicaties van o.a. WeGroup, Keypoint, Binex, myFaro en My Harmoney. Zo creëert BrokerCloud een ecosysteem rond de bescherming van personen en hun bezittingen, waarvan de makelaar de spil is.

Finteam

Finteam is de snelts groeiende franchise-organisatie voor woonleningen in België. Via een doorgedreven marketingstrategie en een op maat gemaakt softwareplatform slagen we erin onze leden te ontzorgen. Hierdoor kunnen zij in alle vrijheid hun eigen activiteiten verder uitbouwen.  Bezoek de website van Finteam.

Teledesk Group

XOLUTIONS BV is de referentie op het gebied van expertisediensten in de verzekeringswereld en dit aan de hand van een klantgerichte en innovatie aanpak. “Customer-service is our XOLUTION”. Ontzorgen, een oplossing aanreiken en een beleving creëren aan alle betrokken partijen binnen het schadeproces op een communicatieve manier en met de nodige empathische benadering, is ons doel. Dit is ook waar onze naam voor staat en waar wij sterk in geloven. Mede door onze digitale en innovatieve aanpak bieden wij onze klanten en partners de mogelijkheid om het expertiseproces digitaal op te starten met de gewenste begeleiding en ondersteuning. Bezoek de website van XOLUTIONS.

Mijn Financiële Foto

Geef uw klant een financieel  overzicht en pistes voor meerzekerheid.

Mijn Financiële Foto is een platform waarmee u uw klant en zijn gezin makkelijk een volledig overzicht van hun vermogen en kosten brengt. En tegelijk interessante pistes aanreikt, om inkomsten te vergroten en uitgaven te drukken, via uw advies en voorstellen. Bezoek de website van Mijn Financiële Foto

WeGroup

WeGroup helpt verzekeringsmakelaars efficiënter te werken, meer business te realiseren en digitaal te communiceren met klanten en partners. Dit wordt verwezenlijkt dankzij Louise, de virtuele kantoorassistent, dat vandaag door verschillende partijen reeds hét verzekeringsplatform van de toekomst wordt genoemd. Bezoek de website van WeGroup.

WIS (WikiTree Group)

WIS maakt gebruik van artificiële intelligentie om op een objectieve en transparante wijze verzekeringsvoorstellen te analyseren en vergelijken. Gericht op de distributienetwerken, is de WIS Assistant de oplossing om uw klanten nog beter te adviseren en de expertise van uw teams te vergroten. Bezoek de website van WIS.